EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Ramost több elitklub is vinné

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: facebook/sergioramos

A Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja futballkarrierjét, de a Juventus, a Manchester United és a Manchester City is szívesen vinné a 177-szeres válogatott játékost.

Sergio Ramos olyan, mint a jó bor: minél korosabb, annál jobb. Ráadásul most úgy tűnik, hogy a 34 éves, gólerős hátvéd akár klubot is válthat. Jó ideje nem jut dűlőre a Real Madrid vezetésével jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Hírek szerint a királyi gárda két évre szóló kontraktust ajánl Ramosnak, ám a jelenleginél húsz százalékkal alacsonyabb fizetés mellett, a védő ugyanakkor három idényre szóló megállapodást akar.


Ha nem tud megállaposni a szerződése meghosszabbításáról, akkor sem fog klub nélkül maradni Sergio Ramos    Fotó: facebook/sergioramos


Ramos, aki 2005 óta 22 különböző címet, köztük négy Bajnokok Ligája- és öt spanyol bajnoki elsőséget szerzett a Reallal, klubcsapata mellett a spanyol nemzeti együttesben is alapembernek számít, szombaton a válogatottságok számát tekintve egyedüli európai csúcstartóvá lépett elő 177. pályára lépésével. Igaz, mindezt nem tette túl ünnepivé, miután két tizenegyest is elhibázott Svájc ellen az 1-1-re végződött Nemzetek Ligája találkozón.

A PSG-n kívül egyébként több elitklub is szívesen leigazolná Ramost, többek között a Juventus, a Manchester United és a Manchester City.