393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Ramost több elitklub is vinné

10perc.hu
2020. 11. 17.
Ramost több elitklub is vinné

A Real Madrid világ- és Európa-bajnok védője a Paris Saint-Germain csapatában folytathatja futballkarrierjét, de a Juventus, a Manchester United és a Manchester City is szívesen vinné a 177-szeres válogatott játékost.

Sergio Ramos olyan, mint a jó bor: minél korosabb, annál jobb. Ráadásul most úgy tűnik, hogy a 34 éves, gólerős hátvéd akár klubot is válthat. Jó ideje nem jut dűlőre a Real Madrid vezetésével jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Hírek szerint a királyi gárda két évre szóló kontraktust ajánl Ramosnak, ám a jelenleginél húsz százalékkal alacsonyabb fizetés mellett, a védő ugyanakkor három idényre szóló megállapodást akar.



Ramos, aki 2005 óta 22 különböző címet, köztük négy Bajnokok Ligája- és öt spanyol bajnoki elsőséget szerzett a Reallal, klubcsapata mellett a spanyol nemzeti együttesben is alapembernek számít, szombaton a válogatottságok számát tekintve egyedüli európai csúcstartóvá lépett elő 177. pályára lépésével. Igaz, mindezt nem tette túl ünnepivé, miután két tizenegyest is elhibázott Svájc ellen az 1-1-re végződött Nemzetek Ligája találkozón.

A PSG-n kívül egyébként több elitklub is szívesen leigazolná Ramost, többek között a Juventus, a Manchester United és a Manchester City.

Főkép forrása:
facebook/sergioramos

További cikkek