EUR: 398,93 Ft
USD: 373,70 Ft
CHF: 402,13 Ft
GBP: 455,65 Ft
RON: 81,06 Ft
RSD: 3,40 Ft

Mai névnap:

Piásan okozott balesetet a Fradi argentin focistája – Vajon repül a zöld-fehérektől?

Sport
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Fradi.hu

Carlos Auzquit megszondáztatták azután, hogy kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot, ami pozitív értéket mutatott, ezért előállították a szélsőt a rendőrök.

Úgy tűnik, végleg kiírta magát a Ferencváros labdarúgó csapatából Carlos Auzqui. A 31 éves argentin szélső – akit tavaly februárban 3,5 millió euróért szerződtettek a zöld-fehérek a Transfermarkt szerint – ugyanis ma hajnalban közlekedési balesetet okozott. A BalesetInfo értesülésre szerint öt óra húsz perckor autójával felhajtott a járdára, majd kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot a budapesti Kosztolányi Dezső térnél.

Auzquit – aki az idei szezonban 14 bajnokin lépett pályára, három gólt szerzett – a helyszínre érkező rendőrök azonnal megszondáztatták, és az eredmény pozitív lett, azaz a játékos piásan ült a volán mögé, ezért előállították. A Nemzeti Sport megírta, hogy a klub elismerte, valóban a focistájuk okozta ittasan a balesetet.

„Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” – olvasható a Fradi közleményében.