393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Piásan okozott balesetet a Fradi argentin focistája – Vajon repül a zöld-fehérektől?

10perc.hu
2023. 02. 19.

Carlos Auzquit megszondáztatták azután, hogy kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot, ami pozitív értéket mutatott, ezért előállították a szélsőt a rendőrök.

Úgy tűnik, végleg kiírta magát a Ferencváros labdarúgó csapatából Carlos Auzqui. A 31 éves argentin szélső – akit tavaly februárban 3,5 millió euróért szerződtettek a zöld-fehérek a Transfermarkt szerint – ugyanis ma hajnalban közlekedési balesetet okozott. A BalesetInfo értesülésre szerint öt óra húsz perckor autójával felhajtott a járdára, majd kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot a budapesti Kosztolányi Dezső térnél.

Auzquit – aki az idei szezonban 14 bajnokin lépett pályára, három gólt szerzett – a helyszínre érkező rendőrök azonnal megszondáztatták, és az eredmény pozitív lett, azaz a játékos piásan ült a volán mögé, ezért előállították. A Nemzeti Sport megírta, hogy a klub elismerte, valóban a focistájuk okozta ittasan a balesetet.

„Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt” – olvasható a Fradi közleményében.

Főkép forrása:
Fradi.hu

További cikkek