393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Peches Szoboszlai – ezúttal a bokája sérült meg

10perc.hu
2021. 11. 23.
Peches Szoboszlai – ezúttal a bokája sérült meg

Nem elég, hogy a 21 éves magyar játékos hosszú hónapokig ült combizomfájdalma miatt az RB Leipzig kispadján, most újra kieshet a kezdőcsapatból egy időre a bokasérülése miatt.

Amióta Szoboszlai Dominik a Salzburgot elhagyva a Bundesliga egyik élcsapatához, az RB Leipzighez igazolt – itt játszik két válogatottbeli társa, Gulácsi Péter és Willi Orbán –, mintha el lenne átkozva. Ugyan amikor pályára tud lépni, akkor a lipcseiek egyik legjobbja, fontos gólok szerzője, ám sérülései megakadályozzák abban, hogy állandósítsa a helyét a kezdőcsapatban.

Hónapokig nem tudott bemutatkozni a Leipzig kezdőjében egy elhúzódó combizomsérülés miatt, most pedig, amikor csapata létfontosságú Bajnokok Ligája-meccset vív holnap a belga Bruges ellen, most éppen a bokája ment ki, így Szoboszlai megint a nézőtérre szorul.

A szombati, Hoffenheim elleni bajnoki második félidejében történt meg a baj, ám a röntgenvizsgálatok alapján annyit már lehet tudni, csonttörés nem történt, és az MRI majd pontos képet ad majd, hogy a szalagok mennyire sérültek. Így egyelőre megjósolhatatlan, mikor térhet vissza a 21 magyar játékos.

Főkép forrása:
Facebook/RB Leipzig

További cikkek