EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Online premier a Vígszínházban

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: Vígszínház

A Bella Figura című darab a 21. századi párkapcsolatokról és emberi viszonyokról szól, és a bemutatót február 27-én, szombaton láthatja a közönség.

Yasmina Reza darabjában, a február 27-én online premieren bemutatásra kerülő Bella Figura előadásban a hétköznapok humora, a mindannyiunk számára ismerős abszurd véletlenek és az emberi kapcsolatok szövevényes hálója áll a középpontban. A Vígszínház új előadásában – melyet Török Ferenc rendez – Petrik Andrea, Kovács Patrícia, Halász Judit, Stohl András és Wunderlich József játszik.

A darab egy furcsa születésnap története, ahol nemcsak párok találkoznak és lepleződnek le, hanem az emberi kapcsolatok fonákságai is. Boris épp odaviszi vacsorázni a szeretőjét, ahol a felesége legjobb barátnője ünnepli az anyósa születésnapját. Az előadás díszletét Khell Csörsz, jelmezeit Füzér Anni tervezte, a darab dramaturgja Hársing Hilda, zeneszerzője Balázs Ádám.

„A történet szinte banális, egy furcsa születésnap végig izgalmas fordulatokkal, és ahogy haladunk előre a cselekményben, sok apró titkokra is fény derül. A realitás sokszor szürreálisnak hat a Bella Figura titokzatos világában" - jelentette ki a radab rendezője, Török Ferenc.