392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

The Nevers – különlegesek és kitaszítottak

10perc.hu
2021. 04. 29.
The Nevers – különlegesek és kitaszítottak

Az HBO GO új drámasorozata áprilisban debütált a magyar csatornán, melyben a főhősnőknek különleges képességeik vannak.

Az HBO új drámasorozata – amely látványosan épít nagy elődökre, például az X-Men filmekre – a viktoriánus Londonban játszódik, és egy csapat különleges képességű hölgyről szól. Ezek között vannak bájosak, de nyugtalanítóak is. Az „Érintetteknek" meg kell találniuk helyüket a merev viktoriánus társadalomban, és ehhez sokféle ellenféllel kell megküzdeniük.

Egyikük Amalia True (Laura Donnelly), a titokzatos, gyors öklű özvegy, társnője pedig Penance Adair (Ann Skelly), a zseniális fiatal feltaláló. Ők ketten állnak a gyarapodó csoport élére és vágnak bele a nagy feladatba, hogy helyet teremtsenek maguknak a merev viktoriánus társadalomban, ám ehhez meg kell küzdeniük számos, ha nem az összes olyan erővel, amely nem nézi jó szemmel a különleges képességű emberek puszta létezését sem.



A bemutatkozó rész után a kritikusok szerint biztos, hogy nem a The Nevers lesz a csatorna nagy fantasy szenzációja, ugyanakkor arra mindenképpen jó esély van, hogy a nyárig levetítendő további öt részt megkedvelik azok, akik szeretik a hasonló misztikus alkotásokat.

Főkép forrása:
HBO

További cikkek