392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A nagy utazás, avagy Vili és Bobi kalandjai

10perc.hu/KM
2021. 05. 28.
A nagy utazás, avagy Vili és Bobi kalandjai

Vili egy Tátra, Bobi egy Ganz villamos, és miközben a magyar főváros legszebb vonalain – az 1-esen illetve a 2-esen – járnak, izgalmas kalandokban van részük.

A villamosok pedig találkoznak Tomival, a busszal és Morisszal, a metróval és természetesen utasokat szállítanak, akik mesélnek azokról a helyekről, ahonnan jönnek. Baginé Lugosi Diána egy igazi beszélgetős mesekönyvet készített, ami gyereknapra kitűnő ajándék. Miközben ezt a mesekönyvet lapozza kis Olvasója, megismerkedik a járművekkel, néhány közlekedési szabállyal és Budapest fontos helyszíneivel, épületeivel.



A kérdések és játékos feladatok pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy szülő és gyermek tartalmas beszélgetéssel egészítse ki a meseolvasást, fejlődjön a gyermek fantáziája, képességei. Közben talán ahhoz is kedvet kapnak, hogy a valóságban is végigkísérjék Vilit és Bobit egy útjukon, itt-ott leszállva ismerkedjenek Budapesttel.

A kétgyermekes édesanya, Baginé Lugosi Diána tartalmas, interaktív és modern meséjét Felföldi Anna élethű és kedves, egyúttal a fantáziának is teret engedő rajzai elevenítik meg.

Főkép forrása:
10perc.hu

További cikkek