395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Nagy László: „Készen állunk a franciákra”

10perc.hu
2021. 01. 26.

A magyar válogatott csapatvezetője elárulta, a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a találkozót.

Nagy László csapatvezető, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke az M4 Sportnak elmondta, a válogatott mentálisan és fizikálisan is készen áll a hatszoros vb-győztes franciák elleni szerda esti negyeddöntőre az egyiptomi világbajnokságon. A negyeddöntős mérkőzésen lesznek taktikai újítások, de a csapatnak elsősorban saját magára kell koncentrálnia, valamint arra, hogy támadásban fegyelmezetten kézilabdázzon.



„Ezzel együtt ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, és mentálisan, illetve fizikálisan is készen állunk a franciák elleni mérkőzésre. Az eladott labdákat ez a gyors francia együttes könnyedén megbünteti, ezért erre nagyon figyelnünk kell. Fontos és jó hír, hogy a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a negyeddöntőt” - jelentette ki Nagy László. A magyar válogatott szerdán 20.30 órától találkozik a franciákkal Alexandriában.

Főkép forrása:
MKSZ

További cikkek