EUR: 385,80 Ft
USD: 358,32 Ft
CHF: 391,09 Ft
GBP: 439,44 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Nagy László: „Készen állunk a franciákra”

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: MKSZ

A magyar válogatott csapatvezetője elárulta, a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a találkozót.

Nagy László csapatvezető, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke az M4 Sportnak elmondta, a válogatott mentálisan és fizikálisan is készen áll a hatszoros vb-győztes franciák elleni szerda esti negyeddöntőre az egyiptomi világbajnokságon. A negyeddöntős mérkőzésen lesznek taktikai újítások, de a csapatnak elsősorban saját magára kell koncentrálnia, valamint arra, hogy támadásban fegyelmezetten kézilabdázzon.


A negyeddöntőben a csapatnak elsősorban saját magára kell koncentrálnia      Fotó: MKSZ


„Ezzel együtt ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, és mentálisan, illetve fizikálisan is készen állunk a franciák elleni mérkőzésre. Az eladott labdákat ez a gyors francia együttes könnyedén megbünteti, ezért erre nagyon figyelnünk kell. Fontos és jó hír, hogy a keret tagjai egészségesek, mindannyian önbizalommal és bizonyítási vággyal telve várják a negyeddöntőt” - jelentette ki Nagy László. A magyar válogatott szerdán 20.30 órától találkozik a franciákkal Alexandriában.