393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Most már hivatalos – Lionel Messi folytatja a válogatottban!

10perc.hu
2022. 12. 19.

A 35 éves, 172 válogatott mérkőzésén 98 gólt szerző hétszeres Aranylabdás bejelentette, világbajnokként is képviselné Argentínát a pályán.

Lionel Messi a csúcsra ért, és mindent megnyert válogatott és klubszinten, amit egy labdarúgó megnyerhet. Jelenleg nincs is vita a futballvilágban, Diego Maradona után újra argentin a világ legjobb labdarúgója.

A vb-döntő vége óta megy a találgatás, vajon a 35 éves, 172 válogatott mérkőzésén 98 gólt szerző hétszeres Aranylabdás befejezi-e a válogatottbeli szereplését, és a csúcson bejelenti a címeres meztől való visszavonulását. Nos, a találgatásoknak vége, ugyanis Messi úgy érzi, mégsem jött még el a búcsúzás ideje.


„Nyilvánvalóan ilyen befejezést álmodtam a karrieremnek, nem is akarhatnék szebbet. Istennek hála, minden megadott nekem. Nyertem Copa Américát, olimpiát és világbajnokságot, utóbbit szinte az utolsó pillanatban. Imádom a futballt, nagyon jól érzem magam a válogatottban. Szeretnék még néhány mérkőzésen világbajnokként is pályára lépni” – idézi az argentin TyC Sports a vb legjobbjának megválasztott Messit, aki a döntőben is két góllal segítette Argentínát.

A világbajnok válogatott szövetségi kapitánya természetesen azonnal reagált a bejelentésre. Lionel Scaloni közölte, Messinek a következő, 2026-ban rendezendő vb-n is helye lehet. Ha rajta múlik, a hétszeres Aranylabdás még akkor is a válogatott tagja lesz.

Főkép forrása:
DPPI Media/Sebastian El-Saqqa

További cikkek