393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Megvannak a 2022-es első „szigetlakók”

10perc.hu
2021. 11. 23.
Megvannak a 2022-es első „szigetlakók”

A jövő évi Sziget fesztivál – melyet augusztus 10-től 15-ig rendeznek meg – olyan világsztárok lépnek majd fel, mint az Arctic Monkeys, a Dua Lipa vagy a Kings of Leon.

A Sziget fesztivál szervezői a múltkor bejelentették, hogy jövőre – két év szünetet követően – újra megrendezik Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválját. Most már az sem titok, hogy kik lesznek a fellépők, de legalábbis az első negyven színpadra lépő neve ismertté vált.

Ott lesz jövő augusztus 10-e és 15-e között a nagyszínpadon az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings of Leon, a Bastille, Stromae és Lewis Capaldi, de koncertet ad a Sziget fesztiválon FKJ, Woodkid, a Jungle, Princess Nokia és az első lemezével a brit lemezlista élén debütált Inhaler, Bono fiának együttese.



A szervezők kedden bejelentett fellépői között van még Alan Walker, Caribou, Woodkid, FKJ, Jungle, Jon Hopkins, Sigrid, slowthai, Ronnie Flex & The Fam, Rilés, Princess Nokia, Yung Lean, Little Simz, Beabadoobee, a Clutch, a Fontaines D.C., Yves Tumor and Its band, az Inhaler, a Badbadnotgood, Sevdaliza, Honey Dijon, Bob Moses, Floating Points, NGHTMRE, Alice Merton, Lola Marsh, Jade Bird, a Viagra Boys, az Iceage, a Black Honey, a Giant Rooks, Tokimonsta, Apashe, TSHA, John Talabot és Taahliah.


Főkép forrása:
MTI

További cikkek