393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Még két óra, és itt az új ABBA-album!

10perc.hu
2021. 11. 05.
Még két óra, és itt az új ABBA-album!

Ma éjfélkor a negyven év után összeálló svéd zenekar Voyage lemeze letölthetővé válik az ABBA hivatalos Fb-oldaláról.

A zenerajongók már teljesen letettek arról, hogy a legnagyobb retróhullám idején is a visszatérésről hallani sem akaró Abba tagjait egyszer újra együtt hallják, és remegő gyomorral várják a zenakar új albumát.

És negyven év után megtört a jég, és az ABBA nemcsak összeállt újra, hanem péntek éjféltől letölthetővé teszi hivatalos facebook-oldalán a tíz vadonatúj dalt tartalmazó albumát, ami a tagok szerint – Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson és Björn Ulvaeus  – tökéletes folytatása az 1981-ben megjelent utolsó albumuknak, a The Visitorsnak.

És nemcsak lemezt adnak ki, de egy egyedülálló koncertre is vállalkoztak, amelyen élő zenészek mellett az ABBA-tagok a digitális verziójukkal, az Abbatarjaikkal lesznek jelen a színpadon. Mégpedig az 1979-es énjük fog megelevenedni. Az Abbatar-koncert 2022. május 27-én a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban lesz látható.



A világot ismét elöntötte az ABBA-láz, ugyanis a ma éjfélkor nyilvánosságra kerülő kilencedik albumukról már megjelent új daluk, az I Still Have Faith in You – amely a banda újraegyesüléséről szól – szeptember óta már 26 milliós nézettséget generált a legnagyobb videomegosztón.

A The Guardian úgy tudja, a zenekar 2018-ban kezdte el az album készítését, és ezt követően nem tervez több zenét kiadni, annak ellenére, hogy volt két befejezetlen dal, amely nem került fel az albumra.

Főkép forrása:
wikipedia

További cikkek