393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

LL Junior: „A Fekete Vonat csak a szívünkben él tovább”

10perc.hu
2023. 01. 10.
LL Junior: „A Fekete Vonat csak a szívünkben él tovább”

A kultikus romacsapat 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertje már nem kerül megrendezésre.

Ez volt az utolsó közös koncertünk, Köszönjük nektek! Ezekkel a szavakkal kezdi a posztját LL Junior, aki múlt szombaton majd 20 év után egy telt házas koncerten állt színpadra Beat és Fatima társaként a Papp László Sportarénában. Ott ahol Magyarország egyetlen roma rapcsapata, a Fekete Vonat ismételten elkápráztatta a közönséget.

„Úgy gondolom méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell, hogy okozzak, ugyanis a 2023. május 6-i Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést” – olvasható LL Junior Facebook-oldalán.

A telt házas bulival bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nem csak zene, hanem valódi társadalmi erő , ami összehozza az embereket nem, származás, vallás és korosztálytól függetlenül. A rapper megköszönte két társának, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásukból lett örökzöld, bár a fiókba 20 évre félretett slágerek ilyen méltó alakot ölthetettek szombat este.

„Aznap este csoda történt. És mindig is hálával, köszönettel fogok emlékezni rá” - írta LL Junior, aki elárulta, hogy hamarosan felkerül a YouTube csatornára kiváló minőségben az egész koncert, így mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

Az elmaradó koncertről és jövőbeli terveiről pedig most Mohamed Fatima is beszámolt a közösségi oldalán.

"Sziasztok, Ahogy olvashattátok, nem lesz Budapest Park de, a zene megy tovább! Köszönjük a szombatot nektek akik ott voltatok életünk legnagyobb eseményén! Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene! Fatima & The Hotshoots néven, de még ez változhat…Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat! Az élő zene az igazi zene!" - jelentette be Facebook-oldalán az énekesnő.

Főkép forrása:
Facebook/LL Junior
Címkék:
#Zene

További cikkek