392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Lewandowski egy hónapig nem játszhat

10perc.hu
2021. 03. 31.
Lewandowski egy hónapig nem játszhat

Az elmúlt évben a világ legjobbjának választott csatár a lengyel válogatott legutóbbi összecsapásán, Andorra elleni vb-selejtezőn szenvedett térdsérülést.

Nagyon rossz hírt kaptak a lengyel és a Bayern München szurkolói, ugyanis legalább egy hónapig nem léphet pályára Robert Lewandowski, a bajorok középcsatára. Az elmúlt évben a világ legjobbjának választott csatár a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő lengyel válogatott legutóbbi összecsapásán, Andorra ellen szenvedett térdsérülést. A Bajnokok Ligája-győztes német klub orvosi csapatának keddi vizsgálatain kiderült, a 32 éves klasszis térdében meghúzódtak a szalagok, felépülése így legalább négy hétig elhúzódik majd.

Lewandowski így több fontos mérkőzésről lemarad: a Bundesliga szombati rangadóján az éllovas müncheniek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapatához, a második helyen álló RB Leipzighez látogatnak. A Bajnokok Ligájában pedig a tavalyi döntő "ismétléseként" már a negyeddöntőben találkozik a bajor együttes a Paris Saint-Germainnel.

Főkép forrása:
MTI/Szigetváry Zsolt

További cikkek