395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Lang Györgyinek nem lesz nyilvános temetése – Vidáman, sztorizva kísérik utolsó útjára

10perc.hu
2023. 05. 23.

Nem hitt a tradicionális szertartásokban, gyűlölte a szomorkodást, nem akarta, hogy gyászolják: Lang Györgyi a vidámságot, a humort és az ünneplést szerette.

Ám akik szerették, nem tudják nem meggyászolni a magyar popzene egyik legkarizmatikusabb, legszínesebb egyéniségét: vasárnap délután a lakása előtt már sokasodtak a virágcsokrok és mécsesek, a rajongói siratják az énekesnőt, aki maga volt a megtestesült életigenlés.

Sokan szeretnék elkísérni az utolsó útjára is, de erre valószínűleg nem lesz lehetőségük. Információnk szerint ugyanis Györgyi klasszikus temetést nem szeretett volna, és ezt a kívánságát a szerettei teljesítik.

"Nem lesz temetése, legalábbis a hagyományos értelemben vett, nyilvános temetése nem. Elbúcsúzunk majd tőle, de úgy, ahogyan ő szerette volna, vidáman, nevetve, sztorizgatva. Györgyi gyűlölte, ha sajnálják, magával a temetés intézményével sem tudott mit kezdeni, így semmilyen össznépi szomorkodást nem akart, és ezt a mi tiszteletben tartjuk majd" – tudta meg a Blikk Lang Györgyi egyik közeli ismerősétől.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek