392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kóbor János állapota rendkívül súlyos – megerősítette a hírt az Omega menedzsere

10perc.hu
2021. 11. 25.
Kóbor János állapota rendkívül súlyos – megerősítette a hírt az Omega menedzsere

Trunkos András elmondta, a legendás együttes énekese lélegeztetőgépen van, de ennél többet nem árulhat el a család kérésére.

Napok óta imádkoznak határainkon belül és azon kívül is ismert emberek és egyszerű civilek Kóbor János életéért. Sajnos, eddig a legjobb hír az Omega énekesével kapcsolatban az, hogy nincs rossz hír, Mecky elkapta a covidot, lélegeztetőgépen van, az állapota válságos.

„Igen, igaz a hír, hogy lélegeztetőgépen van, covidos és a nap minden percében megfigyelés alatt áll. Azonban a család és maga János kérésére ennél többet az állapotáról nem mondhatok. Két hete beszéltem vele telefonon, akkor jókedvűen, de rekedtes hangon mondta, már jönne haza, mert unja ezt az egészet. Másnap már elkezdték a kezelését” – nyilatkozta az RTL Klub Fókusz című műsorának Trunkos András.

A riportban maga Kóbor János is megszólalt, egy tavaly decemberi interjújában mesélt arról, hogy születése óta nem járt kórházban.

„A születésem óta nem jártam kórházban, nemhogy influenzás, de még igazán beteg sem voltam soha életemben. Kialakult bennem egy védekezési rendszer az embereket támadó betegségekkel szemben” – fogalmazott Kóbor.

Sajnos, ezúttal tévedett. Trunkos András elárulta, Presser Gábor szerint Mecky egy makacs sváb, aki legyőzheti a covidot. Ugyanakkor elismerte, nagyon rossz a hangulatuk.

„Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi... nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza” – zárta a szavait a menedzser.

Főkép forrása:
MTI/Mohai Balázs

További cikkek