EUR: 371,06 Ft
USD: 348,05 Ft
CHF: 381,97 Ft
GBP: 429,95 Ft
RON: 74,68 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Kóbor-Deme Zsóka: „Minden úgy maradt, ahogy a férjem hagyta"

Szórakozás
10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs

Ma lenne 80 éves Mecky, az Omega legendás énekese, akire felesége és lánya emlékezett ezen a napon.

Ma kerek évfordulóról emlékezik meg Kóbor János családja, de talán nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország is. Ma lenne 80 éves Mecky. A legendás énekes felesége és kislánya a Borsnak elmesélte, mivel készülnek a kerek évfordulóra, hogyan viselik a gyászt, s mik a terveik a jövőben.

Az Omega legendás énekesének felesége, Zsóka és lányuk, Léna ritkán nyilatkozik, a kerek évforduló kapcsán azonban kivételt tettek.

„Nemcsak az évfordulókon emlékezünk Meckyre, gyakran gyújtunk érte gyertyát, és minden nap beszélünk róla. Napközben, ha eszünkbe jut, márpedig sokszor eszünkbe jut, elmesélünk egy anekdotát róla, vagy felidézzük, mit mondana most ő. Szerdán összeülünk a családdal és a barátokkal, és egy szép vacsorán tisztelgünk az emléke előtt” – mesélte Kóbor-Deme Zsóka.


Kóbor János tinédzser lánya, Léna különleges ajándékkal készül a szülinapra. „Felénekeltem az Omega Tizenhat évesen című dalát, apukám nyolcvanadik szülinapján ezt megosztom a közösségi oldalaimon. Tudom, hogy apukám nagyon kritikus lenne, ezért direkt úgy énekeltem, hogy tetszen neki ott fent” – fogalmazott csilingelő hangon a táncban és éneklésben is tehetséges lány.

Zsóka elismerte, hogy most már könnyebben viselik a hiányt, az első időszak azonban rendkívül nehéz volt. „Mikor Mecky elment, olyan sok időt töltöttem a stúdiószobájában, hogy végül már bezárták előlem. Még most is fájdalmas belépnem oda. Nehéz volt szembesülni a tárgyaival, de minden úgy maradt, ahogy a férjem hagyta. A tollai, a szemüvege az asztalán, a ruhái a szekrényben. Gyakorlatilag úgy élünk, mint eddig, csak hatalmas űrrel a szívünkben…” – mondta elcsukló hangon Zsóka.