395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kiderült, kié lett Lewandowski budapesti meze

10perc.hu/Kiss B. László
2021. 04. 05.

Izgalmas meccsen, 3–3-as döntetlent játszott a magyar válogatott Lengyelország ellen az első idei labdarúgó-világbajnoki selejtezőn, amely után az azóta súlyos sérülést szenvedő Kalmár Zsolt szerezte meg Robert Lewandowski mezét.

A pályán kívül vitathatatlanul Kalmár Zsolt, a magyar válogatott és a szlovák Dunaszerdahely középpályása volt a legélelmesebb és a leggyorsabb. Az Andorra ellen megsérülő focista még a lengyelek elleni vb-selejtező után megszerezte Robert Lewandowski mezét, amit odaadott ajándékba gyermeke édesanyjának. Kalmár Karolina egyből fel is próbálta a dresszt és a képet megosztotta az Instagramon, valamint megköszönte a világklasszis Lewandowskinak, alá pedig azt írta: #whenadreamcomestrue, vagyis amikor egy álom valóra válik.



Amúgy Kalmár andorrai sérülése sajnos sokkal súlyosabb, mint azt a csütörtöki MRI vizsgálat elsőre kimutatta, ugyanis mégis elszakadt a külső oldalszalagja. Így kiderült, hogy "hosszabb kihagyásra kényszerül" a DAC futballistája, azaz valószínűleg lemarad a nyári Európa-bajnokságról.

Főkép forrása:
instagram

További cikkek