EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Kiderült, kié lett Lewandowski budapesti meze

Sport
10perc.hu/Kiss B. László
2 éve
Kiemelt kép: instagram

Izgalmas meccsen, 3–3-as döntetlent játszott a magyar válogatott Lengyelország ellen az első idei labdarúgó-világbajnoki selejtezőn, amely után az azóta súlyos sérülést szenvedő Kalmár Zsolt szerezte meg Robert Lewandowski mezét.

A pályán kívül vitathatatlanul Kalmár Zsolt, a magyar válogatott és a szlovák Dunaszerdahely középpályása volt a legélelmesebb és a leggyorsabb. Az Andorra ellen megsérülő focista még a lengyelek elleni vb-selejtező után megszerezte Robert Lewandowski mezét, amit odaadott ajándékba gyermeke édesanyjának. Kalmár Karolina egyből fel is próbálta a dresszt és a képet megosztotta az Instagramon, valamint megköszönte a világklasszis Lewandowskinak, alá pedig azt írta: #whenadreamcomestrue, vagyis amikor egy álom valóra válik.


Kalmár Karolina egyből fel is próbálta a dresszt és a képet megosztotta az Instagramon    Fotó: instagram


Amúgy Kalmár andorrai sérülése sajnos sokkal súlyosabb, mint azt a csütörtöki MRI vizsgálat elsőre kimutatta, ugyanis mégis elszakadt a külső oldalszalagja. Így kiderült, hogy "hosszabb kihagyásra kényszerül" a DAC futballistája, azaz valószínűleg lemarad a nyári Európa-bajnokságról.