EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Két BL-nyolcaddöntő a Puskás Arénában!

Sport
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: wikipedia

A Puskás Aréna ad otthont az RB Leipzig-Liverpool és a Borussia Mönchengladbach-Manchester City párharc első mérkőzéseinek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Igaz, nézők nélkül, de igazi sztárcsapatok lépnek pályára a következő hetekben a budapesti Puskás Arénában. Immár teljesen biztos, hogy a magyar főváros ad otthont az RB Leipzig-Liverpool és a Borussia Mönchengladbach-Manchester City Bajnokok Ligája nyolcaddöntő meccseknek. A német csapatok azért nem tudják hazai pályán fogadni az angol bajnokság sztárcsapatait, mert a német hatóságok lezárták a határokat olyan országok, így Nagy-Britannia előtt is, ahol a koronavírus új variánsa terjed.


Február 14-én fogadja Budapesten a Liverpoolt Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapata, az RB Leipzig       Fotó: facebook


Az európai szövetség (UEFA) honlapjának híradása szerint február 16-án fogadja a Liverpoolt Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik – a magyar válogatott labdarúgója érdemelte ki a Magyar Aranylabda-díjat a 2020-as teljesítményéért – csapata, míg a másik találkozót február 24-én 21 órától rendezik a Puskás Arénában.

Az Atlético Madrid - amely a Lőw Zsoltot másodedzőként foglalkoztató Chelsea-t látja vendégül - a nyolcaddöntő első meccsét Varsóban vagy Bukarestben játssza, ugyanis Spanyolországban is szigorú belépési korlátozások vannak érvényben a brit állampolgárokkal szemben.