392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Joachim Löw távozik a német válogatott éléről

10perc.hu
2021. 03. 09.
Joachim Löw távozik a német válogatott éléről

Váratlan bejelentéssel szolgált a német szövetségi kapitány, miszerint a nyári Európa-bajnokság után távozik a posztjáról.

Meglepő bejelentést tett a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Joachim Löw ugyanis a nyáron távozik az Európa-bajnokságot követően a Nationelf kispadjáról, azaz a korábbi tervekkel ellentétben nem vezeti a Nationalelfet a 2022-es vb selejtezőinek második szakaszában, és kijutás esetén, a katari tornán.

„Hosszas megfontolás után teszem ezt a lépést, tele büszkeséggel és óriási hálával, ugyanakkor továbbra is nagyon motivált vagyok, ami a közelgő Európa-bajnokságot illeti. Sok csodálatos és varázslatos pillanatot őrzök, nemcsak a 2014-es brazíliai világbajnokság megnyerését. Hálás vagyok és maradok a DFB-nek, amely mindig ideális munkakörnyezetet biztosított számomra és a csapat számára” – fogalmazott Joachim Löw a szövetség honlapján, aki nem titkolja, hogy a posztjától Londonban, a Wembley-ben, a döntőben szeretne búcsúzni.

Amint arról a 10perc.hu korábban beszámolt, az elmúlt hetekben lehetséges utódaként felvetődött a Liverpool jelenlegi menedzserének, Jürgen Kloppnak a neve is.

Főkép forrása:
DFB

További cikkek