395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Itt van Rúzsa Magdi új lemeze!

10perc.hu
2021. 04. 14.

Karma címmel megjelent az énekesnő nyolcadik stúdióalbuma, melyen ismét Szakos Krisztiánnal dolgozott együtt.

Igazán jó hír a rajongóknak, hogy megjelent Rúzsa Magdi legújabb albuma, a Karma, melyen összesen 14 dal hallható. A Karma dalait, szövegeit az énekesnő írta, a zenék társszerzője, a hangszerek megszólaltatója, emellett a zenei producer és a hangmérnök Szakos Krisztián volt, akárcsak az Érj hozzám (2016) és az Aduász (2018) című album, valamint a tavaly kiadott zenés mesekönyv, az Angyalkert dalai esetében.

„Pozitív hangulatú lemezt szerettem volna készíteni, az anyagra felkerült darabok azért is születtek, hogy a nyári fesztiválokon, ha egyszer újra lesznek, meg lehessen táncoltatni a közönséget. Azért jelen van a lírai oldalam is, az album két utolsó dala, a Lábnyomok és a Domine is ilyen” - mesélte az MTI kérdésére az énekesnő, aki hozzátette, a számok a mindennapokról, érzelmekről, szerelemről szólnak.



A lemez első klipes dala, a Szembeszél azt mutatja meg, mennyire hiányzik neki a koncertek, fesztiválok közönsége és hogy nagyon várja már az újratalálkozást. Rúzsa Magdi úgy érzi, kellenek az előremutató dalok, amelyek talán energiát tudnak adni a folytatáshoz.

„Nehéz és nem az igazi karanténból kapcsolatot tartani a rajongókkal, ezért is döntöttem úgy karácsony előtt, hogy 2020 februári dupla teltházas Aréna-koncertem felvételét ajándékként felteszem a YouTube-ra” – árulta el az előadó, aki azt sem titkolta el, hogy tervez folytatást Presser Gáborral is, aki legutóbbi stúdiólemezére, a 2019-ben megjelent Lélekcirkuszra írt neki dalokat, közösen turnézott is vele.

Főkép forrása:
Facebook/Rúzsa Magdolna

További cikkek