392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Így múlik el a világ dicsősége… CR7 már nincs a világ legjobb ötven labdarúgója között

10perc.hu
2023. 01. 30.
Így múlik el a világ dicsősége… CR7 már nincs a világ legjobb ötven labdarúgója között

A brit The Guardian minden évben megjelenő toplistáján Ronaldo nagy riválisa, Lionel Messi érdemelte ki az első helyet, mögötte két francia, Kylian Mbappé és Karim Benzema zárt.

Immár 11. éve hozza nyilvánosságra a brit The Guardian a labdarúgók TOP 100-as listáját, melyet a szerkesztők és újságírók mellett neves szakemberek állítanak össze. Nemrég jelent meg a lap online változatában az idei rangsor, és a toplista élén az Aranylabda-szavazás fő esélyesének tartott Lionel Messi végzett, megelőzve két francia csatárt, Kylian Mbappét és Karim Benzemát.

A legjobb tízben kapott még helyet Erling Haaland, Luka Modric, Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski, Vinícius Jr., Thibaut Courtois és Mohamed Szalah. Sajnos magyar nemzetiségű, vagy magyar csapatban játszó labdarúgó szóba sem jött a szakmai toplistán.


A toplista élén az Aranylabda-szavazás fő esélyesének tartott Lionel Messi végzett      Fotó: DPPI Media/Sebastian El-Saqqa


Az idei 100-as lista nagy vesztese nem már, mint az al-Nasszr 37 esztendős légiósa, Cristiano Ronaldo, aki 2014-ben és 2016-ban az élen zárt a vetélkedésben, míg tavaly is a nyolcadik helyen zárt. Most viszont a legjobb ötvenbe se választották be CR7-et, aki ezúttal az 51. pozícióban zárt a Liverpool által télen szerződtetett Cody Gakpo (50.) és a Napoli gólfelelőse, Victor Osimhen (52.) között.

Főkép forrása:
DPPI Media/Jean Catuffe
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek