Mai névnap:

Hatalmas bulira készül Budapesten Justin Bieber

10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: Justice World Tour

Az amerikai popsztár 2022 május-2023 március között turnézik, amely öt kontinenst érint, és a magyar rajongók nagy örömére 2023. március 11-én este nyolctól a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Fantasztikus hír jelent meg a magyar zenerajongók számára, ugyanis újabb világsztár turnéjába került be Budapest. Justin Bieber és csapata ma jelentette be Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Az amerikai popsztár 2022 május-2023 március között öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. A turné igazi ünnepnek ígérkezi mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk” – üzente a rajongóknak Bieber, aki elárulta, a turné zenei alapját a 2021 márciusában megjelent Justice című album adja.
Hirdetés
Hirdetés