393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Ha a fiúknak nem megy, majd a lányok – százezren kíváncsiak a női Barcára

10perc.hu
2022. 01. 21.
Ha a fiúknak nem megy, majd a lányok – százezren kíváncsiak a női Barcára

Március 30-án telt ház, közel 100 ezer néző előtt fogadja az FC Barcelona Femení, azaz a klub női labdarúgócsapata a Real Madridot Bajnokok Ligája mérkőzésen.

A női Bajnokok Ligája egyik negyeddöntős párharcának visszavágója lesz a barcelonai találkozó, amit a hatalmas érdeklődésre való tekintettel – rendhagyó módon – a Camp Nou stadionban rendeznek meg, ugyanis a március 30-i női El Classico-ra nem kevesebben, mint 100 ezren vettek jegyet elővételben.

A meccs további pikantériája, hogy az egyébként a klub férfi labdarúgócsapata otthonául szolgáló létesítmény kihasználtsága az utóbbi időben az 50 százalékot sem érte el. Persze ezen ne csodálkozzon senki, hiszen a férfi csapat története legmélyebb gödrében van, éppen tegnap késő este, hosszabbítás után esett kis a Király Kupa nyolcaddöntőjében, miután 3-2-re kikapott az Athletic Bilbao otthonában. 

Eljön tehát az az idő, amikor – ha csak egy meccs erejéig is – a női labdarúgók válnak a város és egész Katalónia első számú kedvenceivé. Arról, hogy valaha rendeztek-e már női focimeccset ilyen nagyszámú közönség előtt, nem szól a fáma.

Főkép forrása:
Twitter

További cikkek