392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

George Russell korábbi csapatához igazol a fiatal magyar gokartos

10perc.hu
2023. 06. 03.
George Russell korábbi csapatához igazol a fiatal magyar gokartos

A Forza Racing csapatban folytatja tovább nemzetközi sportpályafutását Gender Tamás Junior, amelynek első bajnoki címét a Mercedes F1-es versenyzője szerezte.

Újabb nagy lépést tesz sportpályafutásában Gender Tamás Junior, aki családjával úgy döntött, hogy új professzionális környezetben folytatja a versenyzést, melyhez a Forza Racing csapatát választotta. A brit székhelyű nemzetközi gokartcsapat a legmagasabb szinten versenyez a világszínpadon junior és senior kategóriákban egyaránt, és nagyszerű eredményeket ért el az elmúlt években, hiszen CIK Európa-bajnokokat, brit bajnokokat és WSK-győzteseket egyaránt kineveltek.


Tamás a hétvégén a Dániai Rødby Karting Ringen áll először rajthoz új csapatával a Champions Of The Future versenysorozatban     Fotó: Forza Racing


A csapat igazi története 2012-ben a junior Európa-bajnokságon nyert George Russellel kezdődött, majd olyan versenyzők álltak rajthoz színeikben, mint Billy Monger, Robert Shwartzman, Kush Maini, Frederik Vesti, Jonny Edgar, a 2017-es junior Európa-bajnok, Rafael Camara, a 2019-es junior világbajnok, Dilano Van T'Hoff és Christopher Lulham, aki duplázni tudott a 2017-es junior világbajnokságon.

Gender Tamás Junior egy más jellegű, szintén nagyon magas szintű sportszakmai kultúrában fejlődhet tovább! A Forza Racing-nél lehetősége lesz arra, hogy professzionális szakemberek komoly felkészítő munkájával a legoptimálisabb feltételek között készüljön versenyeire. Tamás a hétvégén a Dániai Rødby Karting Ringen áll először rajthoz új csapatával a Champions Of The Future versenysorozatban.

Főkép forrása:
Gender Racing

További cikkek