EUR: 380,98 Ft
USD: 350,39 Ft
CHF: 382,48 Ft
GBP: 432,87 Ft
RON: 76,97 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Földrengés: a kisfiával együtt halt meg a romok alatt a török férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya

Sport
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Twitter/International Handball Federation

Cemal Kütahya és ötéves gyermekének, Çınarnak a holttestére egy héttel a katasztrófa után találtak rá, de a természeti csapásban elhunyt várandós felesége és az anyósa is.

Borzalmas tragédiákat okozott a törökországi és észak-szíriai földrengés. Nem kímélt sem ismert embereket, sem egyszerű civileket. Szívszorító gyászjelentést tett közzé a Nemzetközi Kézilabda-szövetség a Twitter-oldalán - írta az M4 Sport.

"Mély szomorúsággal értesültünk Cemal Kütahya, a török férfi válogatott csapatkapitányának és ötéves fiának, Çınarnak a haláláról, akiket Antkya városában, a házuknál temettek maguk alá a romok. Kütahya a válogatott kulcsembere volt" - áll a bejegyzésben. A közlemény szerint megtalálták az élsportoló várandós feleségének és anyósának a holttestét is.A 32 éves Cemal Kütahya a Hatay Büyüksehirbe játszott, emellett egyik kulcsembere volt a török strandkézilabda-válogatottnak is, melynek színeiben a 2021-es Európa-bajnokságon összesen 151 gólt dobott, amivel ő volt a torna legeredményesebb játékosa.