395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Elhagyja a Fradit a csapatkapitánya!

10perc.hu
2021. 05. 10.

Lovrencsics Gergő öt év után távozik a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapatától, rajta kívül távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.

Alig ért véget a bajnoki szezon, a zsinórban három aranyérmet szerző Ferencvárosnál máris elkezdődött a nagy játékosmozgás. A legmeglepőbb távozás Lovrencsics Gergőé, aki öt éven keresztül volt a klub játékosa és egy ideje a csapatkapitánya. Az FTC honlapja szerint a klub nem hosszabbítja meg a nyári Európa-bajnokságra készülő védőjátékos lejáró szerződését. A 32 éves, 39-szeres válogatott Lovrencsics három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-győzelem, valamint Európa Liga- és Bajnokok Ligája-csoportkörös szereplés után távozik a zöld-fehérektől.



A jobbhátvéd mellett szintén elmegy a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is. A brazil Isael 2019-ben érkezett a klubhoz, amellyel sorozatban háromszor nyerte meg az OTP Bank Ligát. Magyarországi bajnoki mérlege 64 találkozón 14 gól. A német-horvát kettős állampolgárságú Heister 2018 júliusában szerződött a Népligetbe, így ő is háromszoros bajnok a Ferencvárossal. A balhátvéd összesen 71 bajnokin szerepelt. A kétszeres szlovák válogatott Skvarkát 2019 nyarán szerződtette az FTC, amellyel kétszer nyert bajnoki címet.

Főkép forrása:
fradi.hu

További cikkek