393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Életveszélyben Csollány Szilveszter! Lélegeztetőgépre került az olimpiai bajnok

10perc.hu
2021. 12. 06.

Az 51 éves tornász három hete kapta el a koronavírust, és amikor rosszabbodott az állapota, Budapestre szállították, ahol jelenleg is küzdenek az életéért.

Szinte fel sem ocsúdott az ország Kóbor János halálhíre miatti letargiából, kiderült, hogy egy legendás sportolóért, az 51 éves Csollány Szilveszterért izgulhatunk. A 2000-es sydney-i olimpia bajnoka – gyűrűn nyert aranyérmet – ugyanis egy budapesti kórházban fekszik, ahol a Magyar Nemzet híre szerint lélegeztetőgépen tartják, mert a szervezetét megtámadta a covid.

A Blikk információja szerint a tornász három hete elkapta a koronavírust, bő egy hete elkezdett romlani az állapota. Nem sokkal később pedig annyira rosszul lett, hogy Sopronból mentővel az egyik budapesti kórházba kellett szállítani, s jelenleg is ott kezelik. A sajtóinformációkat a Magyar Torna Szövetség nem cáfolta – igaz, nem is erősítette meg –, ugyanakkor a sportszervezet egyik tagja nem tagadta a rossz hírt.


Az 51 éves olimpiai bajnok tornász nemrég még részt vett a Ninja Warriors televíziós játékban    Fotó: TV2


„Az utóbbi időben nem sokat tudtunk Szilveszterről, elvonult Sopronba a világ elől és előlünk is . Azonban a rossz hír hozzánk is eljutott már, nagyon szomorúak vagyunk, szorítunk érte, szurkolunk neki, hogy nyerje meg ezt a harcot, hiszen fiatal, életerős ember – mondta a Blikknek a Magyar Tornaszövetség egyik alkalmazottja.

Főkép forrása:
MTI/MTVA

További cikkek