393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Elbúcsúzott a színpadtól Törőcsik Mari

10perc.hu
2020. 11. 13.

A Nemzet Színésze úgy döntött, semmilyen színházi szerepet nem vállal a továbbiakban, visszavonultan él tovább szerettei körében.

A magyar-osztrák határ közelében található kedves kis falu Velem leghíresebb lakója a 85 esztendős színészlegenda, Törőcsik Mari. A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt szinte senkit sem fogad a házában, de a Best magazinnak nyilatkozva a Nemzet Színésze kijelentette, hogy többet nem lép színpadra, számára a színházi lét befejeződött. Nem akarja az egészségét kockáztatni, inkább a teljes bezártságot választotta.

– A gyerekeimért élek, ők tartanak életben. A színháztól már elbúcsúztam. Sokáig reménykedtem abban, hogy játszani fogok még a Nemzetiben. Hát nem. Vége. Befejeztem. Ez is elmúlt, mint sok minden más. Vigyáznom kell, nehogy hörghurutot kapjak. Filmben és színpadon sokszor meghaltam, de azt eljátszottam. Mindig azt mondom: élni jó! Van egy óriási dolog az életben, ami mindig, a legrosszabb helyzetből is kimentett. Az, hogy szeretnek, és az, hogy én is szerethetek. Élni kell, amíg Isten engedi, és örülni minden percnek – nyilatkozta Törőcsik Mari a magazinnak.

Főkép forrása:
MTI/Zih Zsolt

További cikkek