EUR: 398,93 Ft
USD: 373,70 Ft
CHF: 402,13 Ft
GBP: 455,65 Ft
RON: 81,06 Ft
RSD: 3,40 Ft

Mai névnap:

Egy legendás pályafutás lezárul – Hosszú Katinka babát vár?

Sport
10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Maga a háromszoros olimpiai bajnok nyilatkozta, ma már sokkal inkább a boldog házasélet, valamint a családalapítás foglalkoztatja, ami új értelmet adhat az életének.

Úgy tűnik, megvan a magyarázata annak, vajon miért tűnt el Hosszú Katinka az uszodák világából. A tavalyi Eb-szereplése óta az úszólegenda szinte teljesen eltűnt, még a szövetségi kapitány, Soós Csaba sem tudott róla semmit, míg Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke azt közölte, hogy Katinka Tenerifén készül a szezonra.

Nos, azóta kiderült, hogy a háromszoros olimpiai bajnok – aki pályafutása során 97 érmet nyert világversenyeken – életében nem is az úszás lesz az első a közeljövőben, mivel a hozzá közel álló források úgy tudják, hogy az úszónő első gyermekével várandós - adta hírül a Blikk.

„Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni" – állította a bennfentes a lapnak.

Az tényleg feltűnő, hogy az úszónő az elmúlt időszakban a közösségi oldalain sem olyan aktív, mint korábban. Maga a háromszoros olimpiai bajnok nyilatkozta, ma már sokkal inkább a boldog házasélet, valamint a családalapítás foglalkoztatja, ami új értelmet adhat az életének.