395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Egy legendás pályafutás lezárul – Hosszú Katinka babát vár?

10perc.hu
2023. 02. 25.

Maga a háromszoros olimpiai bajnok nyilatkozta, ma már sokkal inkább a boldog házasélet, valamint a családalapítás foglalkoztatja, ami új értelmet adhat az életének.

Úgy tűnik, megvan a magyarázata annak, vajon miért tűnt el Hosszú Katinka az uszodák világából. A tavalyi Eb-szereplése óta az úszólegenda szinte teljesen eltűnt, még a szövetségi kapitány, Soós Csaba sem tudott róla semmit, míg Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke azt közölte, hogy Katinka Tenerifén készül a szezonra.

Nos, azóta kiderült, hogy a háromszoros olimpiai bajnok – aki pályafutása során 97 érmet nyert világversenyeken – életében nem is az úszás lesz az első a közeljövőben, mivel a hozzá közel álló források úgy tudják, hogy az úszónő első gyermekével várandós - adta hírül a Blikk.

„Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni" – állította a bennfentes a lapnak.

Az tényleg feltűnő, hogy az úszónő az elmúlt időszakban a közösségi oldalain sem olyan aktív, mint korábban. Maga a háromszoros olimpiai bajnok nyilatkozta, ma már sokkal inkább a boldog házasélet, valamint a családalapítás foglalkoztatja, ami új értelmet adhat az életének.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás

További cikkek