395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A DVTK megszakította a Fradi nagy sorozatát

10perc.hu
2021. 01. 21.

Közel négy év és 61 megvívott találkozó után kapott ki otthon a Ferencváros bajnoki találkozón.

Döbbenetes meglepetéssel zárult a Ferencváros-Diósgyőr bajnoki mérkőzés. A két csapat a tavaly ősszel elhalasztott találkozóját pótolta a Groupama Arénában. Az éllovas Ferencváros hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Diósgyőrtől. A címvédő zöld-fehérek ezt megelőzően 2017. április 15-én a Vasastól kaptak ki bajnoki találkozón a Groupama Arénában, azóta 61 mérkőzésen át tartott a veretlenségi sorozatuk, amely ötven győzelem és 11 döntetlen után szakadt meg.

A meccs egyetlen találatát a csereként beállt Suljic szerezte egy perccel becserélése után. Sokáig nem örülhetett a pályán a góljának a korábban az Újpestben és a Fehérvárban is bizonyító szélső, ugyanis mindenki nagy döbbenetére az edzője, Zoran Zekic a találatot követően lecserélte, azaz a játékos csupán 4 percet töltött a pályán, és így is eldöntötte az összecsapást.

Az FTC kudarcával már nincs veretlen csapat az NB I jelenlegi idényében, míg a miskolciak kispadján győzelemmel debütált az új vezetőedző, és hat egymást követő vereség után győztek ismét, de legutóbbi sikerüket is a zöld asztalnál szerezték, amikor a koronavírusos megbetegedésektől tizedelt Újpest nem tudott kiállni ellenük.

Főkép forrása:
MTI/Szigetváry Zsolt

További cikkek