EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Djokovics beoltatja magát!

Sport
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Instagram/Novak Djokovic

A szerb világelső teniszező úgy döntött, hogy a közeljövőben ő is felveszi a covid elleni vakcinát, így elhárul az akadálya annak, hogy valamelyik tornán ne indulhasson.

Úgy tűnik, Novak Djokovics elgondolkodott azon, ami Ausztráliában történt vele, és nem indulhatott el azon a Grand Slam-tornán, melyet korábban már kilenc alkalommal megnyert. Ráadásul az idei Australian Opent az a Rafael Nadal nyerte, aki ezzel a szerb világelsőt és Roger Federert is megelőzve megszerezte a 21. GS-trófeáját.

Miután Djokovics sosem tagadta, hogy a célja, hogy ő legyen a tenisz történelmének legeredményesebb játékosa, ám úgy ezt nem érheti el, ha nem áll be a szabálykövetők közé. Ugyanis a francia sportminiszter nemrég bejelentette, csak olyan teniszező indulhat a Roland Garroson – ahol a szerb a címvédő –, aki felvette a covid elleni vakcinát.

Nos, a The Sun megtudta Djokovics életrajzírójától, Daniel Mukschtól, hogy a világelső úgy döntött, felveszi a koronavírus elleni védőoltást, és rövidesen beadatja magának a vakcinát. Ha ez megtörténik, minden akadály elhárul az elől, hogy valamennyi versenyen pályára léphessen.