EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Csúcsszerződés előtt Cristiano Ronaldo! Évi 200 millió dollárért igazol a szaúdi Al Nassrhoz

Sport
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: DPPI Media/Jean Catuffe

A 37 éves világsztár a családjával egy 5,5 milliárd forintos luxusvillában élhet, amíg az arab klubhoz köti majd a szerződése.

Noha most minden Lionel Messi világbajnoki címéről, valamint Kylian Mbappé esetleges madridi szerződéséről szól, azért nem árt figyelni, mi történik Cristiano Ronaldóval. A 37 éves világsztár ugyan csak a negyeddöntőig jutott Portugáliával – több meccsen is csak a kispadon kezdve –, ám a piaci értéke ettől még egyáltalán nem esett vissza.

Ráadásul szinte órákon belül bejelenthetik, hogy rekordszerződést köthet a szaúdi  Al Nassr klubbal, mely szezononként 200 millió dollárt – vagyis mintegy 75 milliárd forintot – kínált Ronaldónak. A Daily Mail brit bulvárlap információja szerint már a portugál és családja számára a megfelelő lakást is megtalálták.

A 12,2 millió angol fontba, azaz 5,5 milliárd forintba kerülő ingatlant úgy választották ki – mely mindenhol csupa márvány és arany, és egy hatalmas úszómedencéje is van –, hogy közel essen az Al Nassr 25 ezer férőhelyes stadionjához, ahol a portugál majd játszani fog.