393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Csúcsszerződés előtt Cristiano Ronaldo! Évi 200 millió dollárért igazol a szaúdi Al Nassrhoz

10perc.hu
2022. 12. 23.
Csúcsszerződés előtt Cristiano Ronaldo! Évi 200 millió dollárért igazol a szaúdi Al Nassrhoz

A 37 éves világsztár a családjával egy 5,5 milliárd forintos luxusvillában élhet, amíg az arab klubhoz köti majd a szerződése.

Noha most minden Lionel Messi világbajnoki címéről, valamint Kylian Mbappé esetleges madridi szerződéséről szól, azért nem árt figyelni, mi történik Cristiano Ronaldóval. A 37 éves világsztár ugyan csak a negyeddöntőig jutott Portugáliával – több meccsen is csak a kispadon kezdve –, ám a piaci értéke ettől még egyáltalán nem esett vissza.

Ráadásul szinte órákon belül bejelenthetik, hogy rekordszerződést köthet a szaúdi  Al Nassr klubbal, mely szezononként 200 millió dollárt – vagyis mintegy 75 milliárd forintot – kínált Ronaldónak. A Daily Mail brit bulvárlap információja szerint már a portugál és családja számára a megfelelő lakást is megtalálták.

A 12,2 millió angol fontba, azaz 5,5 milliárd forintba kerülő ingatlant úgy választották ki – mely mindenhol csupa márvány és arany, és egy hatalmas úszómedencéje is van –, hogy közel essen az Al Nassr 25 ezer férőhelyes stadionjához, ahol a portugál majd játszani fog.

Főkép forrása:
DPPI Media/Jean Catuffe

További cikkek