393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

BL: Ronaldo után Messi sem nyer az idén

10perc.hu
2021. 03. 11.

A Juventus után a Barcelona gárdája is kiesett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, így 2005 után először fordul elő a sorozat történetében, hogy sem Ronaldo, sem pedig Messi csapata nincs ott a legjobb nyolc között.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Porto idegenben lőtt több góllal kiverte a Juventust a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Mára az is kiderült, hogy egy másik gigász, a Barcelona számára is véget ért az idei BL-sorozat, ugyanis a francia sztáralakulat, a Paris Saint-Germain 5-2-es összesítéssel elbúcsúztatta a katalánokat. Ezzel előállt egy olyan helyzet, amire 2005 óta nem volt példa a Bajnokok Ligája-sorozatban: sem Cristiano Ronaldo, sem pedig Lionel Messi nincs ott a csapatával a BL-negyeddöntőben.


Christopher Nkunku (b) és Gulácsi Péter (j), az RB Leipzig játékosai, valamint Mohamed Salah, az FC Liverpool csapattagja (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott FC Liverpool-RB Leipzig visszavágó mérkőzésen a Puskás Arénában   Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd


A másik találkozón – amelyet ismét a Puskás Arénában rendeztek meg – a Liverpool ismételten 2-0-ra legyőzte a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipziget, így kettős győzelemmel, 4-0-s összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé. A lipcseieknél Szoboszlai Dominik sérülése miatt továbbra sem mutatkozhatott be, míg Willi Orbán kézműtétje után ugyan ott ült a kispadon, de nem kapott lehetőséget.

Főkép forrása:
uefa.com

További cikkek