393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

BL: meglepetések napja

10perc.hu
2021. 03. 10.
BL: meglepetések napja

A portugálok egyik szeme sír, viszont a másik nevet, hiszen a Porto hatalmas csatában, 4-4-es összesítésben, de idegenben rúgott több góllal kiverte a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a C. Ronaldo vezette Juventust, míg a másik ágon a Dortmund elbúcsúztatta az Európa-liga előző győztesét, a Sevillát.

Ha az esélyek alapján jutnának tovább a csapatok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, akkor vélhetően a kedd késő este rendezett két találkozón vélhetően pont az a két csapat jutott volna a negyeddöntőbe, amelyik egyébként kiesett. A Porto (főképen) nagy meglepetésre kiejtette a Juventust – ráadásul 70 percig emberhátrányban játszottak –, mivel a 2-1-re megnyert hazai mérkőzés után hosszabbítást követően csak 3-2-re kapott ki a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és több idegenben rúgott góllal a portugálok léptek tovább.

A másik mérkőzésen a Borussia Dortmund jutott be a BL negyeddöntőjébe, miután az első kieséses kör visszavágóján 2-2-es döntetlent ért el a vendég Sevilla ellen, ám idegenben 3-2-re nyerni tudott az odavágón az előző kiírásban az Európa-ligát megnyerő spanyol csapat ellen.



Ma két mérkőzéssel folytatódnak a visszavágók a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az FC Liverpool és az RB Leipzig - csakúgy, mint az első felvonás alkalmával - a Puskás Arénában csap össze egymással (2-0), míg a Paris Saint-Germain (francia) hazai pályán fogadja az FC Barcelona (spanyol) csapatát (4-1). Mindkét találkozó 21 órakor kezdődik.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók

Juventus (olasz)-FC Porto (portugál) 3-2 (0-1, 2-1, 2-1) - hosszabbítás után

Továbbjutott: a Porto, 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal.

Borussia Dortmund (német)-Sevilla (spanyol) 2-2 (1-0)

Továbbjutott: a Dortmund, 5-4-es összesítéssel.

Főkép forrása:
Facebook/FC Porto

További cikkek