393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Babos marad Kugyermetova mellett

10perc.hu
2021. 04. 16.
Babos marad Kugyermetova mellett

Babos és korábbi partnere, Kristina Mladenovic állítólag nem veszett össze, továbbra is jó a kapcsolat közöttük, sőt azóta  edzettek is már együtt.

Noha a mai napig sűrű homály fedi, hogy az idei Australian Open előtt hirtelen miért vált szét a többszörös világbajnok és Grand Slam-győztes Babos Tímea és Kristina Mladenovic női páros, a teniszvilág élete nem állt meg.

„Mladenovicnak volt egy döntése, miszerint az egyesre akar összpontosítani, ezért az első félévben nem szeretne párost játszani. Mi ezt tudomásul vettük, csak az időzítéssel volt probléma, hiszen mindez közvetlenül az Australian Open előtt történt" – nyilatkozta Babos Csaba, a teniszező édesapja.

A világ egyik legjobb párosjátékosának számító Babos – aki jelenleg 3. helyen áll a női párosok világranglistáján – mindenesetre nem dőlt a kardjába, és úgy tűnik, az orosz Veronyika Kugyermetova személyében már meg is találta új partnerét. Dubajban például azonnal az elődöntőig meneteltek, míg Charlestonban a győztes első fordulót követően Babos megbetegedése miatt vissza kellett lépniük. A két hölgy már meg is állapodott egymással, a wimbledoni torna végéig mindenképpen együtt maradnak, de elképzelhető, hogy a magyar, orosz duó hosszabb távon is együtt játszik majd.



„Ha jól működik a párosuk és eredményes, akkor együtt maradnak, de ha Mladenovic esetleg meggondolja magát, és szeretne párost játszani az év második felében, arról is lehet szó" – magyarázta Babos Csaba.

Ugyanis Babos és Mladenovic az édesapa elmondása szerint nem veszett össze, továbbra is jó a kapcsolat közöttük, sőt azóta is edzettek már együtt. Mindenesetre kísértetiesen hasonlít ez a helyzet ahhoz, amikor a 2016-os riói olimpia előtt a párosuk egyszer már felbomlott.

Főkép forrása:
Facebook/Babos Tímea

További cikkek