392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Az IpolyFeszten tér vissza a színpadra a Follow The Flow

10perc.hu
2021. 06. 02.
Az IpolyFeszten tér vissza a színpadra a Follow The Flow

Már 60 millió felett jár a csapat legismertebb számának, a Nem tudja senki című slágernek a letöltése a legnagyobb videómegosztó portálon.

A június 18-20. között második alkalommal megrendezésre kerülő IpolyFeszt száznál is több programmal várja a rendezvényre érkezőket. Június 19-én, Szobon a 2016-ban alapított Follow The Flow élőbulija zárja a napot egy hatalmas ingyenes bulival. Molnár Csaba (Fura Csé), Szakács Gergő és Vincze Gergely (BLR) alkotta trió 2018-ban a Nem tudja senki című daluk által robbant be a köztudatba – már 60 millió felett jár a dal letöltésének a száma a YouTube portálon –, majd jött a Maradok távol című slágerük, amely meghozta számukra végleg az ismertséget.

„A csapatnak ez lesz az első bulija a korlátozások bevezetése óta, így nagyon fontos lesz az IpolyFeszt a számunkra. Nem túlzás, ha azt mondom, a teljes csapat be van már sózva” – árulta el a dunakanyarregio.hu kérdésére Tóth Gergő, a Follow The Flow menedzsere, aki hozzátette, a zenekar már teljes erővel próbál a nagy visszatérésre.

Természetesen a fent említett nagy slágerek alkotják az alapját a szobi koncertnek, de olyan új dalok is helyet kapnak a repertoárban, mint a nemrég megjelent Régi mese és a Matek, valamint a múlt pénteken, a Petőfi rádió reggeli műsorában bemutatkozó Világom című dal.

Főkép forrása:
Facebook/Follow The Flow

További cikkek