395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Amikor a Tartalék főszereplővé növi ki magát - egy hét alatt több mint 3,2 millió példányban kelt el Harry herceg könyve

10perc.hu
2023. 01. 20.

Jó úton jár afelé a kötet, hogy minden idők legnagyobb példányszámban megvásárolt memoárjai közé kerüljön.

A Penguin Random House kiadóvállalat nyilvánosságra hozott eladási adatai szerint csak az Egyesült Államokban 1,6 millió példányt vásároltak meg Harry herceg memoárjából, a Spare-ból (Tartalék). A kötet jó úton jár afelé, hogy minden idők legnagyobb példányszámban megvásárolt memoárjai közé kerüljön.

A brit kiadó adatai szerint Nagy-Britanniában forgalmazása első napján 400 ezer fogyott a könyvből, beleértve az ekönyves és hangoskönyves változatot is – írta az atv.hu. A Spare 15 nyelven már megjelent, de előkészületben van további tíz nyelvre való fordítása is. A 407 oldalas mű magyarul március 17-én jelenik meg a Corvina kiadásában, Tartalék címmel.

A memoárt az Amerikában élő sussexi herceg J. R. Moehringer amerikai íróval együtt jegyzi, aki Andre Agassi Open című memoárján is dolgozott. Ő írta a The Tender Bar című könyvet is, amiből Iskola a pult mentén címmel George Clooney forgatott filmet Ben Affleck főszereplésével.

Főkép forrása:
TASR

További cikkek