EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

73 évesen indít szólókarriert az ABBA szőke legendája

Szórakozás
10perc.hu
4 hete
Kiemelt kép: The Guardian

Agnetha Fältskog tíz évvel ezelőtti albumának újragondolásával indítja újra énekesnői pályafutását.

Az 1970-es évek egyik legnépszerűbb zenekara volt az ABBA, de a svéd együttes a gyorsan szerzett világhírnév után feloszlott. A négy tag közül többen próbálkoztak szólókarrierrel is, de meg sem tudták közelíteni a régi sikereket.

Most Agnetha Fältskog, a legendás együttes egyik női tagja jelentkezett új dallal. A 73 éves svéd énekesnő új száma a tíz évvel ezelőtt megjelent A című albumának újragondolásából jött létre. A dal címe Where Do We Go From Here lett, ami új albumának első dala – írja az Index.


Agnetha Fältskog - jobbról a második - új száma a tíz évvel ezelőtt megjelent A című albumának újragondolásából jött létre   Fotó: Instagram/ABBA


Hirtelen jött ötlet volt – nyilatkozta az énekesnő, mikor arról kérdezték, mi inspirálta az elkészítésére. Amikor arról kérdezték, milyen érzéssel tölti el, hogy a mai napig szólnak dalai a rádióban azt mondta: "Ezt sosem lehet megunni, mindig izgalommal tölt el a tudat, hogy erről most beszélni fognak az emberek. Imádom a zenét, mindig tele van vele a fejem és a szívem is. A zenével kelek és fekszem."

Agnetha Fältskog, Anni-Frid „Frida” Lyngstad, Benny Andersson és Björn Ulvaeus négyese 2021-ben állt össze újra, amikor kiadták az ABBA: Voyage albumot, ami összesen 10 számot tartalmazott.