EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

Molnár Anikó: „Ahogy jöttek a milliók, átfordult az egész kőkemény bizniszbe az OnlyFans”

Szórakozás
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: RTL

Már élvezi, hogy saját maga főnöke, és nem kell olyat tennie, amit nem szeretne.

Molnár Anikó hónapok óta OnlyFans erotikus oldalon mutatja meg bájait az előfizetőknek, akik úgy érezhetik "kettesben" maradhatnak a negyedik ikszen túl is vonzó nővel - írja a Blikk. Ők beleshetnek a szobájába.

Az egykori Nagy Ő hosszú évekig élt civilként, és küzdött a megélhetésért, mint oly sokan. Szakmáját máig nem adta fel, sminktetoválóként ma is fogad vendégeket, de anyagi biztonságot már az erotikus tartalmak előállítása biztosítja neki és édesanyjának. Ezek a havonta több millió forintot is hoznak a konyhára.

Molnár Anikó már élvezi, hogy saját maga főnöke, és nem kell olyat tennie, amit nem szeretne. A számára is váratlan siker ellenére sem bízta el magát. "Azt vallom, hogy az élet minden területén szükség van alázatra. A képeim nem azt sugározzák, hogy örüljön neki az előfizető, hogy megnézhet, hanem hogy én örülök, mert megtisztel a figyelmével, kíváncsi rám, és mondjuk egy ebéd árát kifizeti ezért" - mondta el.


Nincs gyermeke, akinek magyarázkodnia kéne, csak magának kell megfelelnie    Fotó: RTL


A hamarosan 48 éves Anikó folyamatosan erotikus tartalmat oszt meg a követőivel, és hamar rá kellett ébrednie, hogy ez egész embert igényel. "Sokan megkérdőjelezik, hogy ez munka. Valóban összehasonlíthatatlan egy kemény fizikai melóval, és nem is érzem munkának, annak ellenére, hogy sokszor nagyon fárasztó: rengeteg ötletet, kreativitást és időt igényel. Azért sem könnyű, mert akkor is szexinek kell lennem, amikor nincs igazán jó kedvem" - mesélte a lapnak.

Ahogy jöttek a milliók, átfordult az egész kőkemény bizniszbe, és kitolta a határokat. Nincs gyermeke, akinek magyarázkodnia kéne, csak magának kell megfelelnie. „Az OnlyFans-oldalam egy véletlennek köszönhetően jött létre, sokáig mondogattam, hogy ez nem nekem való. Aztán amikor a csapatom segített feltölteni az első hat fotót, elkezdődött az őrület. Egy biztosabb jövőért vetkőzöm és az anyukámért, aki mindig büszke rám. A házunk felújítását is gyorsan sikerült befejezni, mióta az üzlet beindult” – magyarázta Anikó.