EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Hoppá! Két év után újra saját dallal jelentkezett Gáspár Laci - VIDEÓVAL

Szórakozás
10perc.hu
8 hónapja
Kiemelt kép: RTL

Az X-Faktor mentora egy nehéz időszak után fordult ismét a zene felé, s mint mondja, évek óta várt lendületet kapott az alkotáshoz.

Állj fel című új dalával és klipjével kezdte újra alkotói munkásságát Gáspár Laci két év után. Az X-Faktor mentora nehéz időszakon ment át, az elmúlt évek nyomot hagytak zenei karrierjén is. Ez azonban a múlté, hiszen lelkesebb és termékenyebb mint valaha.

„Általában a dalaimnak csak a zenéjét írom, a dalszövegeket pedig másokra bízom. De néha van olyan, hogy ez a kettő együtt jön, egyszerűen kiárad belőlem a dallam a dalszöveggel. Ez a dal is így született. Reggel az edzőteremben kardióztam egy negyven percet és alatta megírtam a szöveget” - mesélte az Állj fel születését Gáspár Laci.


A zenész saját bevallása szerint is eltávolodott a zenétől, sok volt a munka, az X-Faktort forgatta, igaz, inspirációja is kevesebb volt. „Nem vagyok én olyan, aki időre, mechanikusan ír zenét. Én évek óta vártam azt az erőt, azt a lendületet ami most megjött. Tüzet kaptam, és az életembe visszaköltözött a zene. Ez a dal az első lépcsőfok. Ez nagyon fontos nekem” - árulta el Gáspár Laci.