EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Óriási fordulat: Messi az Inter Miamiban folytathatja a karrierjét

Sport
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: DPPI Media/Matthieu Mirville

A hétszeres aranylabdás olyan klubba akart igazolni, ahol tulajdonrészt is tud vásárolni.

Korábban úgy hírlett, hogy a szaúdi al-Hilal mesés szerződést ajánlott Lionel Messinek, miután a hétszeres aranylabdás futballista távozik a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatától. Azaz újra egy ligában focizott volna Cristiano Ronaldoval és Karim Benzemával. Ráadásul volt klubja, a Barcelona is szerette volna őt visszacsábítani.

„Xavival rengeteget beszéltem az utóbbi időben egy esetleges visszatérésről, jóval többet mint az elnökkel, Joan Laportával. Úgy tűnt, visszatérhetek, de nem így alakult. Úgy volt, a La Liga mindent elfogadott, ami ehhez kellett volna, de a klubnak túl sokat kellett volna áldoznia értem” – állította Messi

Immár hivatalos, hogy az Inter Miamiban folytatja pályafutását Lionel Messi. A BBC szerint az argentin világbajnok először szerepel majd Európán kívüli egyesületben azóta, hogy 13 esztendősen az FC Barcelona akadémiájára költözött. A 35 éves támadó olyan klubba akart igazolni, ahol tulajdonrészt is tud vásárolni.

„Ha a pénzen múlt volna a döntésem, Szaúd-Arábiába mentem volna. Nagyon sok pénzt ajánlottak nekem. Több európai csapattól is kaptam ajánlatot, de a kontinensen csak a Barcához igazoltam volna. Így, hogy az nem jött össze, kipróbálok valami újat Miamiban” – fogalmazott a hétszeres aranylabdás.