EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

George Russell korábbi csapatához igazol a fiatal magyar gokartos

Sport
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: Gender Racing

A Forza Racing csapatban folytatja tovább nemzetközi sportpályafutását Gender Tamás Junior, amelynek első bajnoki címét a Mercedes F1-es versenyzője szerezte.

Újabb nagy lépést tesz sportpályafutásában Gender Tamás Junior, aki családjával úgy döntött, hogy új professzionális környezetben folytatja a versenyzést, melyhez a Forza Racing csapatát választotta. A brit székhelyű nemzetközi gokartcsapat a legmagasabb szinten versenyez a világszínpadon junior és senior kategóriákban egyaránt, és nagyszerű eredményeket ért el az elmúlt években, hiszen CIK Európa-bajnokokat, brit bajnokokat és WSK-győzteseket egyaránt kineveltek.


Tamás a hétvégén a Dániai Rødby Karting Ringen áll először rajthoz új csapatával a Champions Of The Future versenysorozatban     Fotó: Forza Racing


A csapat igazi története 2012-ben a junior Európa-bajnokságon nyert George Russellel kezdődött, majd olyan versenyzők álltak rajthoz színeikben, mint Billy Monger, Robert Shwartzman, Kush Maini, Frederik Vesti, Jonny Edgar, a 2017-es junior Európa-bajnok, Rafael Camara, a 2019-es junior világbajnok, Dilano Van T'Hoff és Christopher Lulham, aki duplázni tudott a 2017-es junior világbajnokságon.

Gender Tamás Junior egy más jellegű, szintén nagyon magas szintű sportszakmai kultúrában fejlődhet tovább! A Forza Racing-nél lehetősége lesz arra, hogy professzionális szakemberek komoly felkészítő munkájával a legoptimálisabb feltételek között készüljön versenyeire. Tamás a hétvégén a Dániai Rødby Karting Ringen áll először rajthoz új csapatával a Champions Of The Future versenysorozatban.