EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Utcabálról jött a hír…

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: József Attila Színház

Szombaton rendezi meg a József Attila Színház hagyományos évadkezdő utcabálját, amelyen számos gyerekprogram, előadásrészlet, musicalegyveleg, filmvetítés, beszélgetés és koncert is várja az érdeklődőket.

Eljött az idő, és a József Attila Színház holnap megrendezi az immár hagyományossá vált utcabálját, melyet Nemcsák Károly, a társulat igazgatója nyit meg. A színház melletti Déryné közben szombaton 13 órától 18 óráig tartó rendezvényen bemutatják a közönségnek a József Attila Színház társulatát. A belépés minden programra ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött.

A közönség többek között részleteket láthat az októberi bemutatóból, a Szibériai csárdás című darabból, valamint a Macskafogó, a 9-től 5-ig és a Valami bűzlik című musicalekből hangzanak el részletek. Versek színészeinktől címmel Cseh Tamás-dalokat ad elő Fekete Gábor és Lábodi Ádám. Békeidők dalai címmel pedig az Egy szoknya, egy nadrág című zenés vígjáték zeneszámait is előadják a színház művészei.

A gyerekprogramok között mesekoncert, tánctanítás, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, pecsétgyűjtő állomások - célbalövés, tojásdobálás, fotózás álarcban a Macskafogó falnál -, aszfaltrajzolás és Muki bohóc is várja a látogatókat. Felnőttek számára is szerveznek tánctanítást Horváth Ádám és Tonhaizer Tünde táncművésszel. Majd az Alcor zenekar koncertje zárja a programot.