EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

The Nevers – különlegesek és kitaszítottak

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: HBO

Az HBO GO új drámasorozata áprilisban debütált a magyar csatornán, melyben a főhősnőknek különleges képességeik vannak.

Az HBO új drámasorozata – amely látványosan épít nagy elődökre, például az X-Men filmekre – a viktoriánus Londonban játszódik, és egy csapat különleges képességű hölgyről szól. Ezek között vannak bájosak, de nyugtalanítóak is. Az „Érintetteknek" meg kell találniuk helyüket a merev viktoriánus társadalomban, és ehhez sokféle ellenféllel kell megküzdeniük.

Egyikük Amalia True (Laura Donnelly), a titokzatos, gyors öklű özvegy, társnője pedig Penance Adair (Ann Skelly), a zseniális fiatal feltaláló. Ők ketten állnak a gyarapodó csoport élére és vágnak bele a nagy feladatba, hogy helyet teremtsenek maguknak a merev viktoriánus társadalomban, ám ehhez meg kell küzdeniük számos, ha nem az összes olyan erővel, amely nem nézi jó szemmel a különleges képességű emberek puszta létezését sem.


Amalia True (Laura Donnelly), a titokzatos, gyors öklű özvegy, társnője pedig Penance Adair (Ann Skelly), a zseniális fiatal feltaláló     Fotó: HBO


A bemutatkozó rész után a kritikusok szerint biztos, hogy nem a The Nevers lesz a csatorna nagy fantasy szenzációja, ugyanakkor arra mindenképpen jó esély van, hogy a nyárig levetítendő további öt részt megkedvelik azok, akik szeretik a hasonló misztikus alkotásokat.