EUR: 393,07 Ft
USD: 373,75 Ft
CHF: 406,82 Ft
GBP: 454,93 Ft
RON: 79,01 Ft
RSD: 3,36 Ft

George Clooney rendez, Ben Affleck lehet a főszereplő

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: instagram

A Deadline című filmes portál értesülései szerint az Amazon Studios számára készülő film forgatókönyvét William Monahan írta.

George Clooney fogja rendezni a J.R. Moehringer memoárjából, a The Tender Bar című könyvből készülő adaptációt, amelynek főszerepéről jelenleg Ben Affleckkel folynak tárgyalások. J.R. Moehringer könyvében Long Island-i gyermekkorát idézi fel, ahogy apafigurák után kutat nagybátyja bárjában. A Deadline című filmes portál értesülései szerint az Amazon Studios számára készülő film forgatókönyvét William Monahan írta. A film producerei között van Clooney is a Grant Heslovval közös Smokehouse Pictures produkciós cégével.


Az Argo-akció című filmben már dolgozott együtt Affleck (középen) és Clooney, akkor Oscar-díj lett a vége


Affleck és Clooney 2013-ban Oscar-díjat nyertek Az Argo-akció című filmért. A két hollywoodi sztár évek óta próbál újabb közös munkát összehozni, így amikor Clooney elvállalta a The Tender Bar feldolgozását, Affleck a lehetséges főszereplők listájának elején szerepelt. Azt egyelőre nem tudni, hogy maga Clooney is feltűnik-e a produkcióban, ám ahogy az összes általa rendezett film esetében, ez a lehetőség ezúttal is fennáll.