EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Most már hivatalos – Lionel Messi folytatja a válogatottban!

Foci-VB
10perc.hu
11 hónapja
Kiemelt kép: DPPI Media/Sebastian El-Saqqa

A 35 éves, 172 válogatott mérkőzésén 98 gólt szerző hétszeres Aranylabdás bejelentette, világbajnokként is képviselné Argentínát a pályán.

Lionel Messi a csúcsra ért, és mindent megnyert válogatott és klubszinten, amit egy labdarúgó megnyerhet. Jelenleg nincs is vita a futballvilágban, Diego Maradona után újra argentin a világ legjobb labdarúgója.

A vb-döntő vége óta megy a találgatás, vajon a 35 éves, 172 válogatott mérkőzésén 98 gólt szerző hétszeres Aranylabdás befejezi-e a válogatottbeli szereplését, és a csúcson bejelenti a címeres meztől való visszavonulását. Nos, a találgatásoknak vége, ugyanis Messi úgy érzi, mégsem jött még el a búcsúzás ideje.


„Nyilvánvalóan ilyen befejezést álmodtam a karrieremnek, nem is akarhatnék szebbet. Istennek hála, minden megadott nekem. Nyertem Copa Américát, olimpiát és világbajnokságot, utóbbit szinte az utolsó pillanatban. Imádom a futballt, nagyon jól érzem magam a válogatottban. Szeretnék még néhány mérkőzésen világbajnokként is pályára lépni” – idézi az argentin TyC Sports a vb legjobbjának megválasztott Messit, aki a döntőben is két góllal segítette Argentínát.

A világbajnok válogatott szövetségi kapitánya természetesen azonnal reagált a bejelentésre. Lionel Scaloni közölte, Messinek a következő, 2026-ban rendezendő vb-n is helye lehet. Ha rajta múlik, a hétszeres Aranylabdás még akkor is a válogatott tagja lesz.