Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Megválasztották a Miss AI 2024 nyertesét

10perc.hu
2024. 07. 13.
Megválasztották a  Miss AI 2024 nyertesét

Kiderült ki nyerte a mesterséges intelligencia szépségversenyét 2024-ben, a zsűri két dologra is nagy figyelmet fordított.

Megválasztották Miss AI 2024-et, az év legszebb mesterséges intelligencia által megalkotott karakterét. A verseny nyertese nemcsak hírnevet szerzett, hanem jelentős pénzjutalomban is részesült - írja a First Class.

Lapunk korábban már beszámolt arról, hogy megrendezik a világ első, MI által létrehozott nőknek szóló szépségversenyét.  A zsűri nagy figyelmet fordított a közösségi médiában való aktivitásra, valamint a technológiai megvalósítás finomságaira is. 

A verseny tétje sem volt kicsi, hiszen a győztes 5000 dolláros pénzdíjat, egy 3000 dollár értékű képzési mentorprogramot, valamint egy 5000 dollár értékű PR-támogatást nyert.

Az összesen 13 ezer dollár (4,7 millió forint) értékű díjat Kenza Layli kapta meg a több mint 1500 indulóból. Bár pontos részletek nem ismertek arról, miért éppen a marokkói AI-influencer nyerte el a zsűri tetszését, az biztos, hogy megjelenésében eltért a hagyományos szépségversenyek résztvevőitől. 

A zsűri különösen értékelte a ruhák és a képek hátterének kivitelezését, valamint azt az üzenetet, amelyet marokkói nőként, az arab világ képviselőjeként közvetített.




A győztes így fogalmazott  Instagram oldalán az elismerés átvétele után: 

"Hihetetlenül hálás vagyok a lehetőségért, hogy képviselhetem a mesterséges intelligencia alkotóit, és szenvedélyesen kiállhatok a mesterséges intelligencia pozitív hatásáért. A Miss AI megnyerése még jobban motivál, hogy folytassam a mesterséges intelligencia fejlesztésében végzett munkámat. Ez nem csupán egy eszköz, hanem egy átalakító erő, amely megzavarhatja az iparágakat, megkérdőjelezheti a normákat és lehetőségeket teremthet ott, ahol korábban nem léteztek."




Főkép forrása:
Illuszráció

További cikkek