Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Elszabadult a pokol! Gázpisztollyal fenyegettek kisgyerekeket egy budapesti iskolában

10perc.hu
2023. 11. 15.
Elszabadult a pokol! Gázpisztollyal fenyegettek kisgyerekeket egy budapesti iskolában

Feljelentést tettek a dühöngő szülők, miután durván megaláztak és bántalmaztak több általános iskolás gyermeket egy fővárosi intézményben a társaik.

Egészen döbbenetes, sokakat sokkoló jelenetekre került sor egy fővárosi általános iskolában. 13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik. A 24.hu értesülései szerint az elkövetők videóra vették társaik megalázását, a felvételeket pedig a közösségi oldalakon is megoszthatták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban a következőt közölte a portállal: "Négy szülő tett feljelentést november másodikán a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert a 13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik, akik a cselekmények egy részéről mobiltelefonnal felvételt is készítettek".

Ugyan egyik bántalmazott iskolás sem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, az még nem tudható, hogy pszichésen miként tudják mindezt feldolgozni. A kerületi rendőrség pedig haladéktalanul elrendelte a nyomozást.


13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik     Fotó: police.hu


"A rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, egy 13 éves fiút, aki a sértettek iskolatársa. Az elkövetéshez használt gázpisztolyt, valamint a felvételek készítéséhez feltehetően használt mobiltelefont lefoglalták" - közölték a rendőrök, és hozzátették, hogy nem az oktatási intézményben, hanem közterületen történtek a bűncselekmények.

Emellett kiderült az is, hogy az eddigi adatok alapján nem merült fel közösségi médiás kihívásra utaló adat. A rendőrség kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek