387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Kiderült, hogy mi okozta Vágó István váratlan halálát

10perc.hu
2023. 05. 16.
Kiderült, hogy mi okozta Vágó István váratlan halálát

Mindenki leróhatja kegyeletét május 18-án, csütörtökön 17 órától a Szabadság téren a kvízmester emléke előtt.

Vágó István váratlan halála április 29-én megrázta az egész országot. Azt, hogy mi okozta hirtelen halálát, vagy hogyan halt meg, mostanáig még a közeli ismerősök sem tudták. Özvegye, Judit most a Kiskegyednek mesélt arról, mi történt a kvízmester halálának napján.

„A halála előtt, még este tíz órakor is itthonról internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival. Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen összeesett…” – emlékezett vissza az özvegy, aki sokkos állapotba került, hívta a 112-t, de beszélni is alig tudott, először a lakcímüket sem tudta megmondani.

Sokan azt gondolták, szívinfarktus okozta Vágó István halálát, de ez nem igaz. Semmilyen betegségéről nem tudtak, a halála előtt négy nappal tüdőszűrésen, másfél héttel korábban kardiológusnál és szív CT-n is volt, mindegyik negatív eredményt hozott.

„Egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni. Most csak azt bánom, hogy miért nem vittem el egy hasi ultrahangra is. Igaz, azt mondják az orvos barátaink, ha ez meg is lett volna, akkor sem biztos, hogy láttak volna valamit, sőt, ha éppen műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni” – fogalmazott Judit asszony.

Vágó Istvánnak lesz egy búcsúztatója, amelyen a szűk családi és baráti kör vesz részt, de tartanak egy olyat is, amin mindenki leróhatja kegyeletét. Utóbbit május 18-án, csütörtökön 17 órától tartják a Szabadság téren.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek