Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Gálvölgyi János a betegágyán kapott szerződést

10perc.hu
2023. 05. 16.
Gálvölgyi János a betegágyán kapott szerződést

Noha több darabban már játszott a kórházban lévő színész a Pintér Béla és Társulatában, mostantól állandó taggént számítanak rá.

Továbbra sincs immár életveszélyben a felébresztett Gálvölgyi János. Noha még sok időbe telik majd, hogy újra egészségesen színpadra léphessen, a Pintér Béla és Társulata – melyben Gálvölgyi több darabban is szerepel – úgy döntött, felveszi a betegágyán lábadozó színészt az állandó tagjai közé. A társulat tagjai nagyon megijedtek, amikor kiderült, hogy a legendás színművész életveszélyes állapotban kórházban fekszik.

„Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is” – írták ki a saját közösségi oldalukra.

A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdődik, ám a társulat egységesen úgy döntött, Gálvölgyi János akkor csatlakozik majd hozzájuk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi.

„A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!” – olvasható a bejegyzésükben.

Főkép forrása:
Facebook/Pintér Béla és Társulata

További cikkek