393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Amerikai exelnököt faragnak Robert De Niroból

10perc.hu
2022. 12. 01.
Amerikai exelnököt faragnak Robert De Niroból

A Netflix új minisorozatában kap főszerepet a 79 éves Oscar-díjas világsztár.

A Netflix Zero Day című új minisorozatában kaphat főszerepet Robert De Niro Oscar-díjas színész - írta a Variety című amerikai filmes szaklap. A 79 éves sztár egyik szóvivője megerősítette az értesülést.

Bár a politikai thriller részleteiről egyelőre nem sokat tudni, egyes források szerint De Niro egy volt amerikai elnököt fog játszani. A színészi játék mellett executive produceri munkát is végez a produkcióban. Ha elkészül a sorozat, akkor ez lehet Robert De Niro karrierjének első hagyományos televíziós szerepe.

De Niro minden idők egyik legismertebb filmsztárja, aki A Keresztapa II. (1974) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek, míg a Martin Scorsese rendezte Dühöngő bika (1980) című filmben nyújtott alakításáért a legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat vihette haza. A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia összesen hétszer jelölte díjra, ezek közül egyszer Az ír című filmért, amelynek rendezője és főszereplője volt.

A lap szerint a minisorozat executive producerei és egyben írói lesznek: Noah Oppenheim, az NBC News elnöke, Eric Newman, aki írója, producere és egyik meghatározó alkotója volt a Netflix sikersorozatának, a Narcosnak, valamint Michael Schmidt Pulitzer-díjas újságíró.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek